Вінничанка з найбільшим натуральним бюстом розповіла, як відзначить день народження на карантині

Новини Вінниці / Вінничанка з найбільшим натуральним бюстом розповіла, як відзначить день народження на карантині

Вінничанка Надія Щербань, яка кілька років поспіль носить титул дівчини з “Найбільшим натуральним бюстом України” та відповідний диплом від Книги Рекордів України, сьогодні святкує день народження.

Вінничанка Надія Щербань, яка кілька років поспіль носить титул дівчини з “Найбільшим натуральним бюстом України” та тішиться відповідним дипломом від Книги Рекордів України, сьогодні святкує день народження.

Дівчина розповідає, що коли розпочався карантин, то навіть і не думала, що святкуватиме свій день народження вдома. Зшила на замовленні сукню - розкішну вишиванку в українському стилі і почала розмірковувати, столик в якому ресторані замовити. 

«Та час йшов і я почала розуміти, що день народження, скоріше за все, доведеться відзначати вдома, «по-карантинному», разом з найріднішими. Готувала застілля власноруч. Коли нарізала салати, згадала дитинство. Раніше ж день народження завжди відмічали в родинному колі», - розповідає Надія Щербань.

Що до сукні, то Надія обов‘язково її вдягне.

«Хочеться, щоб атмосфера була святкова. Тим більше, що з деякими своїми друзями обов‘язково зустрінемось по скайпу, тож маю виглядати на всі 100%. Як закінчиться карантин, думаю, зберемось вже всі разом, можливо навіть на природі», - повідомляє дівчина.

 

Марина Карабай

15 квітня, 2020