Вінничанка викрала кошти з сейфу «ШвидкоГроші», щоб розрахуватися з банківським кредитом

Новини Вінниці / Вінничанка викрала кошти з сейфу «ШвидкоГроші», щоб розрахуватися з банківським кредитом

Оперативники відділення поліції № 1 Вінницького райуправління поліції 14 грудня розшукали 38–річну жительку обласного центру, яка підозрюється у тому, що з приміщення установи з видачі «швидких кредитів» викрала гроші. Є підстави вважати, що вінничанка «винесла» майже 18 тисяч гривень, щоб погасити банківський кредит.

Інцидент стався у пункті «ШвидкоГроші», розташованому на вулиці Келецькій поблизу перехрестя з пр.Юності.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, повідомлення про крадіжку грошей надійшло від працівників кредитної установи. Кошти відвідувачка викрала із сейфу.

У ході проведення оперативно–розшукових заходів та завдяки записам з камер відеонагляду оперативники ідентифікували особу жінки, причетної до злочину.

Як з’ясувалось, 12 грудня зловмисниця відвідувала установу для отримання кредиту. Скориставшись відсутністю у приміщенні працівників, вона підійшла до незачиненого сейфу, звідки забрала гроші та зникла. Викраденими грошима правопорушниця оплатила інший кредит у банку.

Поліцейські розшукали жінку за місцем її роботи.

Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

15 грудня, 2022