Вінничанка Влада Седан назвала єдину фразу російською мовою, яку мають почути всі росіяни

Новини Вінниці / Вінничанка Влада Седан назвала єдину фразу російською мовою, яку мають почути всі росіяни

Відома блогерка, спортивна журналістка, «Міс Вінниця 2013», дружина знаменитого українського футболіста Олександра Зінченка Влада Щеглова (Седан) відповіла на прохання директора телеканалу «Футбол» Олександра Денисова дати інтерв'ю російською мовою, щоб його почули якнайбільше росіян. Вінничанка зізналася, що їй не складно це зробити, але єдиною фразою, яку вона може сказати для росіян, буде та, що прозвучала від ЗСУ на острові Зміїний.

Водночас 26-річна Влада відмовилася вибачатися за мат і зізналася, що їй соромно за такі слова лише перед чоловіком та батьками. А донька, як виросте, її зрозуміє.

«Вже минуло понад сорок днів війни і все, що я можу сказати цією мовою, щоб мене почуло якомога більше росіян: «Йдіть на*уй». Вибачатися за ці слова, я не буду. Це все», – ледве стримуючи сльози зізналася Влада.

Після цього Влада Седан перейшла на українську мову, відповівши, що після усіх жахіть війни для українців не бачить сенсу щось доводити чи пояснювати жителям РФ. Краще вже битися головою об стіну.

«Користь буде більшою. Як мінімум, кровообіг у голові покращиться. На жаль, там нема до кого стукатися. Може перед ними на коліна встати? Робити цього не буду, далі спілкуватимуся українською мовою», – додала спортивна журналістка.

За словами Влади, її сім’я у безпеці, всі вони у Вінниці.

Олег Верлан

6 квітня, 2022