Вінничанка першою в Україні отримала авторське право у використанні ефірних масел в кондитерській справі

Новини Вінниці / Вінничанка першою в Україні отримала авторське право у використанні ефірних масел в кондитерській справі

У мережі пропонується достатньо майстер-класів по кулінарії щодо приготування страв з ефірними маслами. Проте авторське право на використання цих речовин в Україні отримала лише одна фахівчиня – вінничанка Вікторія Науменко.

«Від сьогодні, я перша в Україні отримала авторське право у використанні ефірних масел в кондитерській справі і запатентувала це. Тепер можу по-праву називати себе Aroma-chef», - написала у Facebook вінничанка.

Вікторія відверто зізнається, що у 2021 році «вперше наважилася провести майстер клас, розробила програму з авторським начинками macaron», «вивчила безліч теорій інгредієнтів та процесів, відкрила для себе неймовірний світ шоколаду». 

«А найголовнішим стало знайомство з натуральними ефірними маслами. Саме з цього року почалась моя історії в компанії @doTerra я стала арома-chef і почала використовувати масла в кондитерській справі. Також для душі цей рік приніс мені багато знайомств з провідними та відомим кулінарами сучасності. Кондитерка - вона безгранична, творча та безкрая! Вона стала для мене невід’ємною частиною мого життя», - пояснює фахівчиня.