Вінничанка Ірина Френкель отримала патент на торгову марку OperaFest Tulchin

Новини Вінниці / Вінничанка Ірина Френкель отримала патент на торгову марку OperaFest Tulchin

OperaFest Tulchin став торговою маркою. Свідоцтво на торгову марку днями вручили заслуженій артистці України, громадському діячу, експерту з питань культурної політики, автору програми "Малі міста - великі враження", продюсеру Міжнародних фестивалів OperaFest Tulchyn Ірині Френкель.

OperaFest Tulchin став торговою маркою. Відповідне Свідоцтво на днями вручили заслуженій артистці України, громадському діячу, експерту з питань культурної політики, автору програми "Малі міста - великі враження", продюсеру Міжнародних фестивалів OperaFest Tulchyn Ірині Френкель.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав патентний повірений Ігор Шевченко.

Торгова марка OperaFest Tulchin використовуватиметься для широкого найменування товарів, але насамперед мова йде про друковану продукцію.

Зазначимо, що заявка на торгову марку була подана ще в 2018 році. Та отримати її змогли лише тепер.

Ігор Шевченко пише, що можливо нинішній рік не найкращий для популяризації бренду, адже феситваль в цьому році не відбувся через пандемію.

«В цьогорічній програмі OperaFest Tulchyn, мало відбутися чимало цікавого. Зокрема, постановка “Лебединого озера” на... воді!!! Але, на жаль, Ковід вніс свої корективи.

Але впевнений, що з харизмою і завзяттям пані Ірини все вийде і все буде добре, а ТМ OperaFest Tulchyn буде впізнавана не лише в Україні, а й за кордоном», - йдеться в дописі патентного повіреного.

Марина Карабай

20 липня, 2020