Вінничанка Ганна Давиденко лідирує серед «стратегів» у «Нових лідерів»

Новини Вінниці / Вінничанка Ганна Давиденко лідирує серед «стратегів» у «Нових лідерів»

Неабиякого інтересу та жвавого обговорення серед тих, хто цікавиться політикою та майбутнім держави, визвав проект «Нові лідери». За тиждень до кінця підрахунку голосів online-голосування у «стратегічному» напрямку лідирує депутатка Вінницької міськради Ганна Давиденко.

Неабиякий інтерес та жваве обговорення серед тих, хто цікавиться політикою та майбутнім держави, викликав  проект «Нові лідери». За тиждень до кінця підрахунку результатів online-голосування у «стратегічному» напрямку лідирує депутатка Вінницької міськради Ганна Давиденко.

Проект телеканалу ICTV спрямовано на те, щоб відшукати серед молодих людей майбутніх лідерів у різних 13 напрямках. Своїми голосами потенційні виборці мають обрати тих, кого вони вважають найбільш достойними. Фінал конкурсу відбудеться 31 травня. Через скарги голоси декількох учасників проекту перевіряються.

У загальному списку на третьому місці проректор з наукової та міжнародної діяльності Університету «Україна», депутатка Вінницької міської ради Ганна Давиденко з 1415 голосами. Саме вона лідирує у «стратегічному» напрямку, де їй значно поступаються найближчі "конкуренти" Володимир Гергелюк (998 голосів) і Микола Мельник (829).

Серед «стратегів» є чимало вінничан. На 4-му місці – радник Вінницького міського голови Андрій Юсов (726 голосів), на 12-му - підприємець і власник медіа Володимир Воловодюк (403), на 20-му - інженер Іван Полюхович (215), а на 21-му – юрист Олександр Сарафанюк (191).  

Макс Мельник

22 травня, 2018