Вінничанка Даріна Красновецька посіла четверте місце на Дитячому Євробаченні-2018

Новини Вінниці / Вінничанка Даріна Красновецька посіла четверте місце на Дитячому Євробаченні-2018

У Мінську завершився фінал міжнародного конкурсу Дитяче Євробачення-2018. Нашу країну представляла одинадцятирічна вінничанка Даріна Красновецька. Вона виступила першою, представивши яскраву композицію Say love. На сцену Даріна вийшла у костюмі біло-червоного кольору, тримаючи у руці рупор. За результатами онлайн-голосування глядачів й отриманих голосів журі конкурсу, до складу якого увійшли представники країн-учасниць, юна співачка з Вінниці здобула четверте місце.

У Мінську завершився фінал міжнародного конкурсу Дитяче Євробачення-2018. Цього року в ньому брали участь двадцять обдарованих дівчаток й хлопців віком до 15 років. Нашу країну представляла одинадцятирічна вінничанка Даріна Красновецька.

Нагадаємо, що вона виступила першою, представивши яскраву композицію Say love. На сцену Даріна вийшла у костюмі біло-червоного кольору, тримаючи у руці рупор.

За результатами онлайн-голосування глядачів й отриманих голосів журі конкурсу, до складу якого увійшли представники країн-учасниць, юна співачка з Вінниці здобула четверте місце. 

Перше ж місце посіла Роксана Вегель з Польщі. Друге й третє місця дісталися представникам Франції й Австралії.

До речі, одна з сильних учасниць, яка мала чималий шанс стати переможцем, Данелія Тулешова з Казахстану посіла шосте місце на цьому престижному конкурсі.