Вінничанам пропонують ще один конкурс - «мистецько-правовий»

Новини Вінниці / Вінничанам пропонують ще один конкурс - «мистецько-правовий»

Юні вінничани можуть взяти участь в онлайн- конкурсі «Країна моїх прав». Організатор заходу – координаційний центр з надання правової допомоги.

Юні вінничани можуть взяти участь в онлайн-конкурсі «Країна моїх прав». Організатор – координаційний центр з надання правової допомоги.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Конкурс загальноукраїнський, взяти участь в ньому можуть діти до 18 років. Умови прості – реєструйся на сайті, малюй та вигравай.

«Тема малюнків – права дитини. Щоб подати роботу на конкурс, дитина за допомогою батьків має зареєструватися на сайті конкурсу та завантажити фотографію або скановану копію малюнка. Коли конкурсна робота пройде модерацію, вона з’явиться на сайті для голосування», – розповів заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Сергій Ющишин.
Конкурсні роботи приймаються з 23 квітня по 20 травня.Малювати можна олівцями, фломастерами, фарбами, виконувати роботи в авторській техніці, створити малюнок за допомогою комп’ютерної графіки тощо. Малюнки мають бути у форматі А3 або А4. Кожен учасник може подати лише одну конкурсну роботу. 
Проголосувати за дитячий малюнок можна, авторизувавшись на сайті конкурсу. Оцінювання малюнків відбудеться в онлайн-режимі усіма учасниками голосування.
З 21 травня до 24 травня визначатимуться переможці. Нагородження переможців конкурсу триватиме з 25 травня по 5 червня.

Автори робіт, які набрали найбільшу кількість «лайків», отримають грамоти та призи за перше, друге та третє місця у кожній віковій групі. 
Детально дізнатися про умови онлайн-конкурсу дитячих малюнків «Країна моїх прав», долучитися до нього та проголосувати можна, зайшовши на офіційний сайт 

NaПарижі писав про дитячий конкурс від народного художника України з Вінниччини Володимира Козюка.

Марина Карабай

29 квітня, 2020