Вінничанам пропонують покататися на катері та зробити «пам‘ятний» внесок в розвиток прибрежних територій

Новини Вінниці / Вінничанам пропонують покататися на катері та зробити «пам‘ятний» внесок в розвиток прибрежних територій

Вінничан запрошують прогулятися Південним Бугом та показати улюблені місця відпочинку, галявини, поділитися спогадами. Таким чином столичні фахівці з розбудови міського простору планують залучити мешканців міста для розробки концепції розбитку прибрежних територій. 

Вінничан запрошують прогулятися Південним Бугом та показати улюблені місця відпочинку, галявини, поділитися спогадами. Таким чином столичні фахівці з розбудови міського простору планують залучити мешканців міста до розробки концепції розбитку прибрежних територій. 

Про це повідомляє пресслужба ВМР,

«Щоб зрозуміти, у якому напрямку розвивати ці рекреаційні ділянки, КП «Агенція просторового розвитку» та «urban curators (м. Київ) розпочинають проведення передпроектних досліджень, які дозволять вивчити існуючі зв’язки та активності, виявити ініціативи і та розпочаті просторові проекти.Також будуть досліджуватись сценарії та режими використання прибережної території існуючими і потенційними учасниками. За результатами дослідження будуть напрацьовані сценарії розвитку території та підсилення її зв'язків з містом», - йдеться в інформації.

Тож замість нудних громадських слухань, фахівці планують провести інтерактивну прогулянку, яка на першому етапі виявить активних людей, а на другому дасть можливість отримати корисну інформацію. Шикарне оголошення. Епічне...

Дослідження будуть проводитись у червні - липні 2020 року, подорож Бугом планують провести 27, 27 та 29 червня.

Зазначимо, що приблизна довжина берегової зони Бугу по лівому берегу складає 12,7 км. Саме ця цифра і увійшла у назву проєкту - «Алея 12,7 км».