Вінничанам показали підбиту земляками російську техніку

Новини Вінниці / Вінничанам показали підбиту земляками російську техніку

Сьогодні, 5 травня, на Європейську площу Вінниці привезли розбиту земляками російську військову техніку. Її знищили поблизу Києва.

«Ось що собою являє військова техніка «другої армії світу», коли її знищують українські захисники. Спалені бойові машини до Вінниці передали богунівці - бійці Калинівського 8-ого полку оперативного призначення імені Івана Богуна.

Привезли з Ірпеня і Бучі. З цієї техніки вбивали мирних жителів, обстрілювали житлові будинки... І саме там, на Київщині, наші воїни знищили ці машини та сотні інших. І так буде і зі всією російською ордою. Перемога - за нами!», - пояснив мету виставки міський голова Сергій Моргунов.

Справа у тому, що не всі вінничани зрозуміли мету виставки.

«Сьогодні ця своєрідна інсталяція з решток руZZкої техніки – не музейний експонат. Війна – поруч, ми повинні це усвідомлювати. Рашисти намагаються далі знищити нашу країну, нашу націю. І ми маємо тримати героїчну оборону. І бути незламними, як ті, хто протистоїть ворогу на передовій.

Важливо згуртуватися заради перемоги – на всіх фронтах, кожен на своєму місці. Тоді в брухт перетвориться не тільки ворожа техніка, а й увесь їхній руський мір з рашистькою ідеологією», - написав у соцмережах очільник міста.

Новини Вінниці / Вінничанам показали підбиту земляками російську технікуНовини Вінниці / Вінничанам показали підбиту земляками російську технікуНовини Вінниці / Вінничанам показали підбиту земляками російську технікуНовини Вінниці / Вінничанам показали підбиту земляками російську технікуНовини Вінниці / Вінничанам показали підбиту земляками російську технікуНовини Вінниці / Вінничанам показали підбиту земляками російську технікуНовини Вінниці / Вінничанам показали підбиту земляками російську техніку
Олеся Рудницька

5 травня, 2022