Вінничанам показали, як виглядатиме «театральний» паркан на Соборній після капремонту

Новини Вінниці / Вінничанам показали, як виглядатиме «театральний» паркан на Соборній після капремонту

На вулиці Соборній будівельники розпочали ремонт «афішно-театрального» паркану, який знаходиться біля квіткового магазину «Троянда». Його вже обгородили тимчасовим парканом.

На вулиці Соборній будівельники розпочали ремонт «афішно-театрального» паркану, який знаходиться  біля квіткового магазину «Троянда». Його вже обгородили тимчасовим парканом.

Тут можна побачити і як виглядатиме після ремонту паркан на тролейбусній зупинці «Вул. Хлібна», де розміщуються оголошення про вистави обласного муздрамтеатру ім.Садовського. Останні роки працівники закладу вишукували кошти лише на його косметичний ремонт.

Перевтілення паркану підрядник має завершити згідно робочого плану до кінця липня. З інформації про закупівлю, що опублікована на Prozzoro, «нове обличчя» цієї ділянки довжиною 38,8 метрів обійдеться в майже мільйон гривень. Раніше NaПарижі повідомляв, що тендер на капітальний ремонт виграло підприємство «Актив-Строй». У закупівельних торгах воно було єдиним учасником.

До речі, саме дане підприємство  виконувало реконструкцію майданчика, відомого як «Ліверпуль». У 2017 році «Актив-Строй» підсилило підпорну стінку, демонтувало споруди, поклало нову тротуарну плитку та виконало інший перелік робіт, включно з установкою скульптурної композиції The Beatles за 6,7 мільйонів. А також за 4,3 мільйона збудувало частину вольєру для диких тварин «Подільського зоопарку».