Вінничан запрошують на благодійну виставу із зав’язаними очима

Новини Вінниці / Вінничан запрошують на благодійну виставу із зав’язаними очима

В останній день осені, 30 листопада, у Вінниці відбудеться вистава із зав’язаними очима. Це перфоманс , який потрібно сприймати лише на слух, адже у глядачів будуть одягненні пов’язки на очах.

В останній день осені, 30 листопада, у Вінниці відбудеться вистава із зав’язаними очима. Це перфоманс, який потрібно сприймати лише на слух, адже у глядачів будуть одягненні пов’язки на очах.

Учасникам продемонструють перфоманс за мотивами однойменного есе філософа ХХ століття професора Хорхе Анхеля Лівраги. Вистава супроводжуватиметься живим виконанням авторських творів сучасного українського композитора Олега Резцова.

У Вінниці виставу із зав’язаними очима покажуть вдруге. Ініціатором такого незвичного дійства є Міжнародна неурядова організація «Новий Акрополь». До того ж проект презентує книгу «Плисти проти течії. Том 2» Хорхе Анхеля Лівраги з метою популяризації філософії та філософської літератури в Україні.

«Ви приходите, сідаєте, одягаєте пов'язку на очі – і залишаються лише звуки голосів, живої музики та… тиша. Ваш слух загострюється і ви потрапляєте у світ, де помітні навіть найменші порухи душі, а уява малює незримі образи і почуття», - зазначили організатори дійства.

До речі, вистава із зав’язаними очима цього разу носить ще й благодійний характер, адже зібрані кошти підуть на купівлю книг для дитячого інтернату «Прибузький».

Вистава у Вінниці відбудеться за адресою: вулиця Соборна, 75 (3-й поверх, приміщення організації «Новий Акрополь. Вінниця»). Початок о 19:00. Кількість місць обмежена, тому організатори зазначають, що потрібно зареєструватися. Добровільні внески за вхід від 30 гривень.

Саша Григоровська

28 листопада, 2018