Вінничан навчатимуть, як стати програмістом за 4 місяці: у місті запрацює шведсько-українська IT-школа «Beetroot Academy»

Новини Вінниці / Вінничан навчатимуть, як стати програмістом за 4 місяці: у місті запрацює шведсько-українська IT-школа «Beetroot Academy»

У Вінниці запрацює шведсько-українська IT-школу «Beetroot Academy». Під час відкриття, яке відбудеться 22 січня в молодіжному центрі «Квадрат», розкажуть, як стати програмістом за 4 місяці та почати працювати.

У Вінниці запрацює шведсько-українська IT-школу «Beetroot Academy». Під час відкриття, яке відбудеться 22 січня в молодіжному центрі «Квадрат», вінничанам розкажуть, як стати програмістом за 4 місяці та почати працювати за фахом.

«Beetroot Academy» вже 4 роки успішно навчає фахівців в 11 містах України. Академію закінчили більше ніж 1000 студентів, 70% з них тепер працюють в IТ-сфері.

«Для початківців у школі є курси з Back-End і Front-End розробки, Python, UI/UX Design Junior. Досвідчені розробники та дизайнери можуть поглибити свої знання завдяки Introduction to Magento, Node.js, Wordpress, JavaScript та Sketch», - йдеться в анонсі відкриття.

Організатори школи зазначають, що працюють за принципом соціального підприємництва.

«Основний показник успіху для нас – позитивний вплив на суспільство. Наша місія – допомагати людям з усієї країни розпочати кар’єру в ІТ. Наразі Beetroot Academy відкриває 13-ту школу у Вінниці. Відкриття школи відбувається за підтримки Швеції. Це також частина довготривалого плану Beetroot Academy по відкриттю 10 нових шкіл в Україні, запуску нових курсів, зокрема – з нетехнічних напрямків», - зазначають організатори.

Вхід на відкриття і презентація «Beetroot Academy» вільний, але обов’язково потрібно зареєструватися, оскільки кількість місць обмежена.