Військових з Вінниччини нагородили за відвагу та службу Україні

Новини Вінниці / Військових з Вінниччини нагородили за відвагу та службу Україні

Вінничан, які мужньо захищають Україну на передовій, відзначили державними нагородами за їхню відвагу, професіоналізм і відданість справі.

Відзнака для Ігоря Пригуди

Пригуда Ігор Володимирович, житель Бершадської громади, був нагороджений медаллю «За оборону України» та грамотою за старанність, ініціативу, сумлінне виконання обов’язків, мужність і відвагу, проявлені під час виконання бойових завдань із захисту територіальної цілісності та незалежності України. Нагороду було вручено на честь Дня Конституції України. Бершадський міський голова Віталій Драган висловив глибоку вдячність і гордість за захисників, які кожного дня ризикують життям заради миру та свободи.

Герої 28-ї ОМБр

Троє вінничан із 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу також були відзначені високих нагород. Старший солдат Василь Данильченко отримав орден «За мужність» III ступеня та нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» за особисту мужність, героїзм та високу бойову готовність.

Георгій Сопронюк був нагороджений нагрудним знаком «За військову службу» за зразкове виконання військових обов’язків та самовідданість.

Богдан Манелюк отримав нагрудний знак «Золотий хрест» за підтримання високої бойової готовності військ, професіоналізм та стійкість.

Ці нагороди стали ще одним підтвердженням того, що Україна завдяки своїм відважним захисникам продовжує стояти на шляху до перемоги. Пишаємось відважними земляками та дякуємо їм за службу!

Михайло Білик

20 серпня, 2024