Віджимається на двох пальцях та розбиває дошку головою: пенсіонер з Вінниччини демонуструє відмінну спортивну підготовку

Новини Вінниці / Віджимається на двох пальцях та розбиває дошку головою: пенсіонер з Вінниччини демонуструє відмінну спортивну підготовку

Пенсіонер із невеликого села  на Вінниччині, популяризує йогу. Чоловік  проводить майстер  майстер класи та показові виступи у навчальних закладах Вінниччини.  Нещодавно «йог із Корделівки» завітав до Козятина. Подивитись на гуру прийшли студенти профтехучилища та соцпрацівниці з місцевого терцентру, які поділились враженнями від побаченого.

Пенсіонер із села Корделівка Калинівського району на Вінниччині, популяризує йогу. Чоловік проводить майстер-класи та показові виступи у навчальних закладах Вінниччини. Нещодавно «йог із Корделівки» завітав до Козятина. Подивитись на гуру прийшли студенти профтехучилища та соцпрацівниці з місцевого терцентру, які поділились враженнями від побаченого.

Про це йдеться на офіційній сторінці Козятинський терцентру в соціальній мережі FB.

«Івану Шевченку із села Корделівки 76-й років. На відміну від більшості своїх однолітків він регулярно відвідує не лікарню та аптеку, а спортивний майданчик. Підопічні Козятинського міського територіального центру побували на цьому заході та побачили яскравий приклад для наслідування», - зазначено у дописі.

Чоловік  займається раджа-йогою, яку ще називають «царською гімнастикою», та карате. Під час майстер-класу він продемонстрував кілька асан. Йог стояв  на голові, віджимався на двох пальцях і кулаках, і навіть на одному кулаку, Щодо карате, то Іван Шевченко продемонстрував, як головою розбити дошку.

Виступ Івана Шевченко в Козятинському ПТУ залізничного транспорту не перший. Чоловік постійно «гастролює» по області. За останні роки він провів понад сотню тренінгів у навчальних закладах Вінниччини, на яких побували сотні учнів та студентів.

У рідному селі чоловіка теж добре знають – він на громадських засадах навчає молодих земляків.

NaПарижі писав про майстра з Бару, який пропонує безкоштовні майстер-класи з виготовлення скульптур, макетів та опудал.

Марина Карабай

11 березня, 2020