Відзавтра на чотири тижні у Вінниці буде перекрита вулиця К. Широцького

Новини Вінниці / Відзавтра на чотири тижні у Вінниці буде перекрита вулиця К. Широцького

Для вінничан - власників автотранспорту у жовтні відбудеться чимало змін. Так з 1-го числа проїзд вулицею Соборною – головною артерією Вінниці – буде дозволений лише громадському транспорту. Не вплинула на рішення міської ради і петиція вінничанина «дозволити рух легкових автомобілів по вулиці Соборна весь день», яка за добу зібрала необхідну кількість електронних голосів мешканців міста.

Для вінничан - власників автотранспорту у жовтні відбудеться чимало змін. Так, з 1-го числа проїзд вулицею Соборною – головною артерією Вінниці – буде дозволений лише громадському транспорту. Не вплинула на рішення міської влали і петиція вінничанина про те, щоб «дозволити рух легкових автомобілів по вулиці Соборна весь день», яка за добу зібрала необхідну кількість електронних голосів мешканців міста.

Крім того, з понеділка 1-го по 28 жовтня буде обмежений рух транспорту і на вулиці К.Широцького, що на Старому місті. Як пояснили у мерії міста, у зв’язку з роботами по будівництву мережі водопостачання тут проїзд буде заборонений від перехрестя з вулицею Покришкіна до перехрестя з вулицею Д. Нечая.

Саша Григоровська

30 вересня, 2018