«Відпочинок» на узбіччі: на Вінниччині, опинившись у кюветі, п’яний водій вирішив прийти до тями, а потім хотів підкупити поліцію

Новини Вінниці / «Відпочинок» на узбіччі: на Вінниччині, опинившись у кюветі, п’яний водій вирішив прийти до тями, а потім хотів підкупити поліцію

Інспектори групи реагування патрульної поліції поблизу села Роздолівка Могилів-Подільського району виявили в кюветі автомобіль Mercedes. Водій після ДТП вигладав занадто «втомленим». Навіть розмовляти було важко. Однак, намагався підкупити правоохоронців.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 37-річного водія патрульні попередили про кримінальну відповідальність за давання неправомірної вигоди, але це його не зупинило. Чоловік продовжував наполягати аби ті взяли у нього 5 тисяч гривень.

Задокументували злочин працівники слідчо-оперативної групи поліції Могилів-Подільського районного відділу.

Поліцією розслідується провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення водієві загрожує до 4 років позбавлення волі.

На водія також складенні два адмінпротоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодекс України про адміністративні правопорушення. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.