Відійшла у вічність заступник директора Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу Галина Павліченко

Новини Вінниці / Відійшла у вічність заступник директора Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу Галина Павліченко

Напередодні обірвалося життя заступника директора з виховної роботи ВГПК Галини Павліченко. «Сумна і трагічна звістка увірвалась пізнього вечірнього дня 17-го березня. Раптово, після нетривалої хвороби, відійшла у вічність Галина Миколаївна Павліченко.

Напередодні обірвалося життя заступника директора з виховної роботи ВГПК Галини Павліченко.  

«Сумна і трагічна звістка увірвалась пізнього вечірнього дня 17-го березня. Раптово, після нетривалої хвороби, відійшла у вічність Галина Миколаївна Павліченко.

Господь прикликав у небесний світ з земного життя добру, чуйну, люблячу і життєрадісну колегу, бабусю, дружину, матінку й доньку - Галину Миколаївну.

Висловлюємо від імені всього педагогічного колективу, щирі слова співчуття і жалю рідним та близьким. Нехай Господь прийме її світлу душу у Царстві Небесному!», - зазначають на сайті закладу.

Галина Миколаївна закінчила у 1981 році  Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка та здобула кваліфікацію «викладач російської мови і літератури», у 1994 році – Вінницький обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників (кваліфікація – «вчитель української мови і літератури, англійської мови»).

З грудня 2002 року вона обіймала посаду заступника директора з виховної роботи. На цій посаді Галина Миколаївна вдало організувала виховний процес, координувала діяльність студентського самоврядування, опікалася  художньою творчістю студентів, сприяла розвитку спортивно-масової роботи.

Олеся Рудницька

18 березня, 2021