Від удару хлопця відкинуло на 3 метри: у центрі Вінниці легковик на «зебрі» збив кур’єра Glovo, який вів велосипед

Новини Вінниці / Від удару хлопця відкинуло на 3 метри: у центрі Вінниці легковик на «зебрі» збив кур’єра Glovo, який вів велосипед

Вчора, 26 червня, на перетині вулиць Соборної та Хлібної у Вінниці на нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля Daewoo збив молоду людину. Від удару хлопець відлетів на три метри, а велосипед, який він «переводив» по «розмітці» - на 7 метрів.

Про це повідомляє Ситуаційний центр м. Вінниця.

Аварія трапилась о 19:06. Постраждалий є кур’єром мережі Glovo, але він не їхав по «зебрі», а йшов, що доводить запис з камер відеонагляду.  

«Оперативно до місця події прибули патрульні поліцейські та карета швидкої медичної допомоги. Постраждалого госпіталізовано до лікарні.

По даному факту проводяться слідчі дії, внаслідок яких буде встановлено обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди», - йдеться у повідомленні.

«Ми щиро співчуваємо кур’єру, з яким стався інцидент у Вінниці. 

Наразі відомо, що стан потерпілого задовільний. Його госпіталізували й ще два дні за ним будуть спостерігати лікарі на стаціонарі, щоб переконатись у відсутності серйозніших травм. Ми готові співпрацювати з правоохоронними органами та ділитися необхідною інформацією для встановлення обставин інциденту.

Для компанії безпека кур’єрів і відповідальне поводження на дорогах є пріоритетом, тому ми регулярно наголошуємо на необхідності дотримання правил дорожнього руху. Попри те, що кур'єри — самозайняті особи, ми під’єднуємо  їх до системи страхування життя та здоров’я на час здійснення доставок на платформі. Якщо потерпілий дотримувався правил дорожнього руху, усі витрати пов’язані з інцидентом, будуть відшкодовані страховою компанією. Крім того, ми створили банку, щоб усі небайдужі могли підтримати постраждалого», - прокоментували NaПарижі інцидент у компанії Glovo.

Новини Вінниці / Від удару хлопця відкинуло на 3 метри: у центрі Вінниці легковик на «зебрі» збив кур’єра Glovo, який вів велосипедНовини Вінниці / Від удару хлопця відкинуло на 3 метри: у центрі Вінниці легковик на «зебрі» збив кур’єра Glovo, який вів велосипед
Макс Мельник

27 червня, 2023