Від учнів захисникам! Гостинці на передову зібрали шкорярі Вінниці

Новини Вінниці / Від учнів захисникам! Гостинці на передову зібрали шкорярі Вінниці

Кілька тонн вантажу знову відправлять з Вінниці бійцям на передову. Посилку для захисників збирали учні школи-ліцей №7 та небайдужі вінниччани під час фестивалю "Консервативна Вінниця". Частину продуктів та необхідних речей, зокрема ліки, в зону АТО волонтери відправлять поштою сьогодні, решту смаколиків,фруктів та овочів, засоби гігієни, теплі шкарпетки та рукавиці повезуть бусами ближче до Дня Святого Миколая.

Кілька тонн вантажу знову відправлять з Вінниці бійцям на передову. Посилку для захисників збирали учні школи-ліцей №7 та небайдужі вінниччани під час фестивалю "Консервативна Вінниця". Частину гостинців та необхідних речей, в тому числі і ліки, в зону АТО волонтери відправлять поштою сьогодні, решту смаколиків, фруктів та овочів, засоби гігієни, теплі шкарпетки та рукавиці повезуть бусами ближче до Дня Святого Миколая.

"З перших днів, як почалася війна, бо це не АТО, ми разом з учнями займаємося волонтерською діяльністю. Півтора роки ходили у військовий шпиталь, допомагали чим могли і просто спілкувалася із хлопцями, які були на лікуванні. Згодом почали допомагати військовим, які на передовій. Цьогоріч це вже третя акція, яку організували наші учні. Дітки не байдужі, велика подяка батькам, за те, що ніколи не відмовляють нам. У нас за цей час уже склалися дружні відносни з хлопцями, які на передовій, вони кажуть, що їм потрібно, а ми формуємо гуманітарний вантаж", - розповіла  вчителька зарубіжної літератури  ліцею Ольга Зубик.

Гуманітарний вантаж, який зібрали учні та вчителі волонтери повезуть до Авдіївській промзони, шахти "Бутівку", у Піски, Красногорівку та Мар’янку.

 

Саша ГРИГОРОВСЬКА