Від СБУ вимагають розслідування розголошення Безуглою держтаємниці: її порівняли зі скаженою білкою у лісі

Новини Вінниці / Від СБУ вимагають розслідування розголошення Безуглою держтаємниці: її порівняли зі скаженою білкою у лісі

Народна депутатка від «слуги народу» Мар’яна Безугла намагається отримати якнайбільше уваги до своєї персони шляхом публічної атаки на військове керівництво держави. Зокрема на Валерія Залужного. «Витівки» парламентарки призвели до того, що до СБУ звернулись зі заявою щодо розслідування її дій.

Автор звернення - військовослужбовець і голова ГО «Українське об’єднання «Мрія» Юрій Гудименко. В інтерв’ю з Романом Чайкою на каналі FM Галичина він розповів про своє ставлення до дій Безуглої, свою думку про шкоду, яку наносить активність депутатки.

«Безугла сприймає свої дії, як її зоряний час. Про неї всі пишуть, говорять, знімають відео. Атакувати армію та Головнокомандувача – це те, що однозначно тригерне 99% населення, тому вона продовжує це робити. Свого результату з цього хайпу вона досягає, а наслідки її не турбують», – прокоментував Юрій Гудименко.

Він зауважив, що безпосередні політичні керівники Безуглої публічно не прокоментували її заяви.

«Я пам'ятаю тільки комунікацію пресслужби «Слуги Народу», які сказали: «Мар'яна Безугла сама собі пресслужба», – зазначив Гудименко.

Напередодні військовий звернувся до Служби Безпеки України з вимогою розслідувати дії Мар'яни Безуглої на предмет розголошення держтаємниці, але відповіді наразі не отримав.

«Я не впевнений, що в Мар'яни Безуглої вистачає інтелектуальних здібностей для того, щоб передбачати чи планувати наслідки своїх дій. Вона схожа на оскаженілого жителя лісу – на таку собі білку, що підхопила сказ. Тепер цей сказ контролює всі її дії, які не піддаються раціональному осмисленню. Я б дуже хотів, щоб після Перемоги ми не забули про Мар’яну та її спроби роздмухати конфлікт між ветеранами й державою. Вона реально шкодить, і мені б хотілося зрозуміти, чи вона робить це через злий умисел, чи їй реально допомога потрібна», – підкреслив Юрій Гудименко.

Нагадаємо, заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, народна депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла заявила, що військове керівництво України «має піти», адже головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нібито «не зміг надати план задуму на 2024». На своїй сторінці у Facebook вона навіть влаштувала кастинг на посаду головнокомандувача Збройних сил України.

До слова, нещодавно депутатка зробила допис, в якому заявила, що Залужний – жива людина, з якої роблять ідола, щоб потім просто використати. Потім вона знову дорікнула головнокомандувачу ЗСУ – цього разу через зустрічі з відомою волонтеркою Даною Яровою, з якою нардепка до цього скандалила.

Також політикиню обурило те, що Валерій Залужний заблокував її у соціальних мережах. Блокування Безугла назвала це «Facebook-контрнаступом»…

Переважна більшість українців, судячи по коментарям, ставлять під сумнів адекватність Безуглої.

Олег Верлан

18 грудня, 2023