Ветеранам пропонують стати учасниками Всеукраїнської ходи - в столиці або у рідній Вінниці

Новини Вінниці / Ветеранам пропонують стати учасниками Всеукраїнської ходи - в столиці або у рідній Вінниці

24 серпня ветерани бойових дій організовують у столиці Всеукраїнську ходу ветеранів. Запрошують представників з усіх регіонів. Тим, хто не зможе приїхта до Києва пропонують організувати ходу на місцях.

Громадські активісти 24 серпня ініціюють проведення у столиці Всеукраїнської ходи ветеранів. Запрошують представників з усіх регіонів. Тим, хто не зможе приїхати до Києва, пропонують організувати ходу на місцях.

Про це повідомляє Арміяinform.

Кріглий стіл, на якому організатори озвучили програму заходу, відбувся в Києві. Його учасники "закликали представників регіональних громадських організацій прийти 24 серпня на Ходу ветеранів".

«У регіонах, хто не має змоги приїхати, організовуйтеся на місцях та проводьте місцеві ходи ветеранів. Ми започатковуємо Всеукраїнську ходу ветеранів у кожному населеному пункті», — зазначив ГО «Об’єднані Війною. 90-й батальйон» Віталій Баранов.

Організатори Ходи ветеранів наголошують: акція відбуватиметься виключно під національними прапорами — без жодної політичної символіки.

Марш стартує від парку імені Шевченка 24 серпня. Там о 10:00 біля червоного корпусу університету імені Тараса Шевченка розпочнеться формування колон на чолі з ветеранами російсько-української війни, родинами загиблих, військовими.

Ходу планується провести з 11:00 до 13:30. Крім того, з 14:00 до 17:30 на Майдані Незалежності відбудеться Віче, а з 17:00 до 21:00 проводитиметься акція «Патріотичне слово».