Ветеран з Вінниччини представлятиме Україну на Іграх Нескорених в Канаді

Новини Вінниці / Ветеран з Вінниччини представлятиме Україну на Іграх Нескорених в Канаді

Іван Лавренюк, ветеран ЗСУ з Вінниччини, був обраний до складу Національної збірної, яка представлятиме Україну на Іграх Нескорених 2025 у Канаді.

Іван Лавренюк, солдат Збройних Сил України, з гордістю представлятиме нашу країну на міжнародній арені. Його включення до Національної збірної стало відомим завдяки повідомленню першої заступниці начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталі Заболотної. Вона підкреслила, що Іван – це приклад відданості та патріотизму, який надихає багатьох українців.

На жаль, шлях Івана до ігор Нескорених був непростим. У березні 2024 року він отримав поранення внаслідок ворожого артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Очеретине, Донецької області. Важке поранення не зламало його дух, а навпаки, стало ще одним стимулом для досягнення нових вершин.

Ігри Нескорених (Invictus Games) – це міжнародні спортивні змагання для поранених військовослужбовців та ветеранів, які стали символом сили та волі до життя. Вони об'єднують учасників з різних країн, надаючи можливість продемонструвати свої спортивні досягнення та силу духу.

Участь Івана Лавренюка в Іграх Нескорених стане важливою подією для всієї України. Його приклад надихає і мотивує багатьох людей не здаватися перед труднощами та продовжувати боротьбу за свої мрії. Іван вже є героєм для своїх співвітчизників, а тепер він матиме можливість представити свою країну на міжнародній арені, демонструючи силу та незламність українського духу.

Всі ми бажаємо Івану успіху та перемог на Іграх Нескорених у Канаді. Його участь стане ще одним кроком до визнання мужності та відваги українських військовослужбовців на світовій арені.