Ветеран із Вінниччини Роман Кашпур пробіг на протезі 42 кілометри

Новини Вінниці / Ветеран із Вінниччини Роман Кашпур пробіг на протезі 42 кілометри

Ветеран війни зазначає, що цього разу йому вдалося пробігти на 55 хвилин швидше, ніж у березні на Токійському марафоні.

Ветеран з Вінниччини Роман Кашпур взяв участь у ювілейному, 50-му Берлінському марафоні. Незламний захисник на протезі подолав дистанцію 42 кілометри за 3 години 55 хвилин, 2 секунди. Про це колишній розвідник розповів на Facebook-сторінці.

Ветеран війни зазначає, що цього разу йому вдалося пробігти на 55 хвилин швидше, ніж у березні на Токійському марафоні.

«Сьогодні були хвилювання тільки за те, чи все ми робили правильно, чи все ми робили достатньо з тренером всі ці пів року. Зробили все класно, все правильно, але є ще багато над чим працювати. Тому після повернення в Україну треба схуднути, додати більше плавання, переглянути харчування. Думаю, результат буде кращим», — сказав Роман у відео.

Мужній спортсмен подякував побратимам, захисникам України, батькам, дружині та дітям.

 «Я дякую Збройним Силам України, що захищають весь цивілізований світ і дають можливість бути сьогодні тут. Поки наші воїни ризикують життям і здоров’ям, захищають нас всіх на фронті, я буду землю з-під себе рвати, але на світовій спортивній арені про нас будуть чути», - каже Роман у відео.

Зазначимо, що через кілька тижнів Роман планує взяти участь у марафоні у Чикаго.

«Поранені, хлопці і дівчата, шукайте себе. Не бійтесь пробувати, фантазувати, не бійтесь робити помилки, не бійтесь пробувати,  якщо щось не вийде. Пошук  - найперша реабілітація.  Наша боротьба буде продовжуватись допоки б’ється в грудях українське серце. Далі буде – краще, вище, сильніше. Переможемо!», - говорить Роман Кашпур.