Велопарад Дідоморозів та Снігурок на асфальті: у Вінниці запрошують приєднатися любителів роверів

Новини Вінниці / Велопарад Дідоморозів та Снігурок на асфальті: у Вінниці запрошують приєднатися любителів роверів

У Вінниці відбудеться ювілейний, 10-й, новорічний велопарад. Традиційно їздитимуть по маршруту від Майдану Незалежності до Вишеньки і назад у Центр.

У Вінниці 4 січня відбудеться ювілейний, 10-й, новорічний велопарад. Традиційно їздитимуть по маршруту від Майдану Незалежності до Вишеньки і назад у центр. Погода сприятиме. Снігу вінничанам не обіцяють, а по асфальту на ровері зручно кататися...

Як повідомляють організатори дійства, вінничан запрошують на першу велоподію 2020 року: у нашому місті проведуть ювілейний, 10 велопарад Дідоморозів:

«Під час руху ми заїдемо на площу Європейську, завітаємо до новорічної ялинки в Центральному парку, прокатаємось містом та створимо собі й вінничанам новорічно-різдвяний настрій.

З собою обов'язково мати атрибут Діда Мороза, Санта Клауса або Св. Миколая, Снігурки або просто прикрасити свій велосипед. У випадку несприятливих погодних умов захід не буде переноситись на іншу дату. Для Вашої ж безпеки під час заходу одягніть, будь ласка, шолом!», — йдеться в анонсі події.

Також організатори повідомляють про конкурси на найкращий костюм:

«Є можливість отримати новорічний подарунок в номінаціях:

Велодідомороз

Велоснігурка

Новорічний Олень (найкраще прикрашений байк)

Навколо новорічний креатив (сніжинки, зайчики, білочки — в кого на що фантазії вистачить)».

Дата: 4 січня 2020 року

Час збору — 12:00

Місце збору — Майдан Незалежності

Старт — 12:30.

Маршрут: Майдан Незалежності (Новорічна резиденція) — Оводова — Грушевського — Центральний парк — Пирогова — Келецька — 600-річчя — Хмельницьке Шосе — Соборна.

Фініш: Майдан Незалежності (Новорічна резиденція).