Вчителі початкових класів Вінниччини найохочіше приймають участь у фаховх змаганнях

Новини Вінниці / Вчителі початкових класів Вінниччини найохочіше приймають участь у фаховх змаганнях

В Жмеринці, що на Вінниччині, відбувся регіональний етап конкурсу «Учитель року 2020». Освітяни з цього району Вінницької області так захопилися змаганнями, що провели конкурс у два етапи.

В Жмеринці, що на Вінниччині, відбувся регіональний етап конкурсу «Учитель року 2020». Освітяни з цього району Вінницької області так захопилися змаганнями, що провели конкурс у два етапи.

В перший день педагоги презентували свої досягнення. До речі, усі вчительки зробили відео-презентації.

«Кожне відео, як маленька історія вчителя та його учнів, містило найкращі моменти із буднів та святкових днів», - повідомляють організатори.

Також в цей день педагоги пройшли комп’ютерне тестування на знання предмету. За 25 хвилин кожен мав продемонстрував свої фахові знання.

На другому етапі учасниці  провели відкриті уроки. Переможців ще не оголошено, але відомо, що в Жмеринці педагоги змагались у номінації «Початкові класи».

Зазначимо, що конкурс «Учитель року 2020» проводиться у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Хімія».

Нині відбувається визначення кращих у районах Вінницької області.

Нещодавно кращих обрали на Бершадшині, там педагоги змагались в таких категоріях, як «Початкова освіта» та «Історія».

Також відбувся конкурс в Іллінцях, де педагоги змагались в категорії "Образотворче мистецтво". Тут кращих вчителів зібрали з чотирьох районів.