Вбивством 34-річного чоловіка закінчилось застілля у Ямпільському районі на Вінниччині

Новини Вінниці / Вбивством 34-річного чоловіка закінчилось застілля у Ямпільському районі на Вінниччині

У селі Гальжбіївка Ямпільського району на Вінниччині в одному з будинків знайшли мертвим 34-річного місцевого мешканця. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, правоохоронці за підозрою у вбивстві затримали 29-річного жителя сусіднього села.

У селі Гальжбіївка Ямпільського району на Вінниччині в одному з будинків знайшли мертвим 34-річного місцевого мешканця. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, правоохоронці за підозрою у вбивстві затримали 29-річного жителя сусіднього села.

За словами начальника ямпільської поліції Олександра Парфонова, ввечері компанія знайомих чоловіків влаштувала застілля. Як це часто буває, під час розпиття алкоголю між двома чоловіками виник конфлікт, в ході якого  молодший руками та ногами  побив потерпілого. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Нині зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Затриманий  раніше  вже потрапляв в поле зору поліції. Більше того, наразі на розгляді у суді знаходиться аналогічне кримінальне провадження щодо нього. Тепер розпочато ще одне. Підозрюваному загрожую до 10 років тюрми.