Вбивство через ревнощі: підозрюваного у різанині затримано у Вінниці

Новини Вінниці / Вбивство через ревнощі: підозрюваного у різанині затримано у Вінниці

Жорстоке вбивство 38-річного вінничанина, тіло якого знайшли учора вранці у дворі багатоповерхівки на вул. Стельмаха, розкрито.

Жорстоке вбивство 38-річного вінничанина, тіло якого знайшли учора вранці у дворі багатоповерхівки на вул. Стельмаха, розкрито.

Правоохоронці протягом години затримали ймовірного вбивцю. До його під’їзду слідчих привів службовий пес, який взяв слід на місці злочину. Про це повідомив керівник обласної поліції Юрій Педос. Нині 40-річний підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі й в усьому зізнався. Вбивство він скоїв через ревнощі. Повернувшись додому з роботи, він застав дружину в компанії двох чоловіків. Разом з ними та вживала спиртне. Кохана заявила, що кидає його. Її новому обранцю чоловік запропонував розібратися у дворі. Той погодився. Коли вони вийшли на вулицю ревнивець завдав «конкуренту» кілька ударів ножем, від яких той швидко помер. Дикістю є й те, що коли суперник стікав у дворі кров’ю, зловмисник, повернувшись в свою оселю, повідомив дружині й її приятелю, що той пішов додому…

Затриманому оголосили про підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує 15 років ув’язнення.

Юрій ЯРМОЩУК