Вбив та закопав тіло коханої: на Вінниччині оголосили вирок обвинуваченому у жорстокому вбивстві

Новини Вінниці / Вбив та закопав тіло коханої: на Вінниччині оголосили вирок обвинуваченому у жорстокому вбивстві

До 13 років ув’язнення засуджено 35-річного жителя Вінниччини, якого визнали винним у вбивстві цивільної дружини. Через ревнощі. Намагаючись приховати злочин, він закопав тіло коханої, а сусідам почав розповідати «байки» про її від’їзд.

Як повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури, Немирівський районний суд визнав обґрунтованими доводи прокурора про винуватість мешканця Вінницького району у вчиненні злочину, передбаченого ч. ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Слідством установлено, що в ніч з 31 липня на 1 серпня 2022 року що пара напідпитку разом з трьома дітьми поверталась додому від знайомих. Разом з ними були 9-місячне немовля та дітки 4 і 6 років.

Між 35-річним чоловіком та 27-річною співмешканкою виникла суперечка. На очах у малюків глава сімейства вдарив кохану по голові декілька разів. Жінка впала на землю. Чоловіка це не зупинило. Він продовжував наносити удари. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на дорозі.

Розуміючи наслідки, зловмисник намагався приховати сліди злочину, закопав тіло та вигадав історію про те, що напередодні дружина поїхала до міста та не повернулась… 

«За результатами розгляду обвинувального акту та оцінки наданих прокурором доказів обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення та засуджено до покарання у виді 13 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою», - йдеться у повідомленні.

Макс Мельник

1 серпня, 2023