Валерій Коровій наголосив, що можливі затримання на хабарі посадовців інших департаментів

Новини Вінниці / Валерій Коровій наголосив, що можливі затримання на хабарі посадовців інших департаментів

Валерій Коровій наголосив, що можливі затримання на хабарі посадовців інших департаментів Фіксування передачі коштів посадовцям Державної аудиторської служби показало злагоджену роботу правоохоронців. Мабуть, це не останнє затримання чиновників за підозрою у корумпованості. Можна лише припустити, що вінничанам слід чекати продовження гучних затримань.

Фіксування передачі коштів посадовцям Державної аудиторської служби показало злагоджену роботу правоохоронців. Мабуть, це не останнє затримання чиновників за підозрою у корумпованості. Можна лише припустити, що вінничанам слід чекати продовження гучних затримань. 

За словами голови Вінницької ОДА В. Коровія, держава демонструє вміння протидіяти хабарникам. Принаймні силові структури показують, що на отриманні неправомірній вигоди попадаються далеко не дрібні чиновники, як колись…

«Такі гучні справи, як порушення проваджень, де фігурантами є посадовець в управлінні водних ресурсів і кілька людей з керівництва Держаудитслужби, мають бути розслідувані. Якщо люди винні, то вони мають понести покарання. Це моя думка, як посадової особи й як звичайної людини. Наскільки мені відомо, наразі правоохоронці цікавляться ситуаціями ще в декількох підрозділах обласного рівня», - зазначив Валерій Коровій.

Олег Верлан

Антон Булгаков

20 жовтня, 2017