В Україні ліквідували замкомандира авіаполку, який бомбив мирні міста

Новини Вінниці / В Україні ліквідували замкомандира авіаполку, який бомбив мирні міста

В Україні 7 березня було ліквідовано заступника командира авіаційного полку, підполковником Олега Червова. Російська влада намагалась максимально приховати смерть свого пілота, який бомбив українські міста. Його поховали 16 березня у Воронежі, що у РФ неподалік Харкова.

Про похорон повідомляє «Комерсант». Зазначимо, що авіація російських окупантів регулярно бомбардує українські міста, завдаючи ударів переважно по житлових будинках та цивільних об'єктах.

У повідомленні йдеться, що Червов брав участь у «спецоперації на території України» – так у РФ називають повномасштабну війну, яку країна-агресор розв'язала проти України 24 лютого. Проте, навіть під час похорону нікому з перехожих не казали, де ліквідовано загарбника, хоча ті конкретно запитували, чи в Україні… 

Варто зазначити, що про загибель замкомандира до похорону офіційно не повідомляла ні жителів міста, ні преси. Також видання опублікувало кілька фото з похорону російського окупанта.

Додамо, 5 березня в Україні було ліквідовано пілота путінської окупаційної армії Олексія Хасанова. Він був командиром полку і брав участь у операціях РФ у Сирії.

Олег Верлан

17 березня, 2022