В селі на Вінниччині оновлена дитяча бібліотека може стати центром дозвілля і «трошки» банківською установою

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині оновлена дитяча бібліотека може стати центром дозвілля і «трошки» банківською установою

У селі Краснопільської ОТГ, що у Вінницькій області  осучаснили дитячу бібліотеку. Швидкісний інтернет, який провели в книгозбирню, приваблює не лише дітей, але й дорослих.

У селі Краснопільської ОТГ, що у Вінницькій області, осучаснили дитячу бібліотеку. Швидкісний інтернет, який провели в книгозбирню, приваблює не лише дітей, але й дорослих.

Про це повідомляють офіціійні джерела.

"Ідею реалізували в рамках проєкту «Інформаційна бібліотека та центр дозвілля і культурного розвитку». Він став переможцем 16 обласного конкурсу розвитку територіальних громад Вінниччини. Загальна сума проєкту – 380 тис. грн: 75 тис. грн було виділено з обласного бюджету, решта – кошти Краснопільської сільської ради та спонсорів. Також допомагали жителі громади", - йедться в інформації.

Бібліотеку капітально відремонтували, придбали нові меблі, комп’ютерну техніку, проєктор, інтерактивну дошку, настільні ігри, друковані видання та підключили інтернет.

В інтернет в селі особливі сподівання, тепер в біблітеку ходитимуть не лише діти, але й дорослі, щоб купівати квитки та проводити інші банківські операції.

 

Марина Карабай

18 лютого, 2020