В Росії «злили» можливі дати «закінчення» війни проти України

Новини Вінниці / В Росії «злили» можливі дати «закінчення» війни проти України

Російські окупанти численними втратами намагаються просунутися до Авдіївки. Про тисячі загиблих приховувати інформацію пропагандистам стає дедалі складніше, відчувається втома населення, до того ж у наступному році Кремль планує черговий фарс під назвою «вибори президента». Мабуть, через ці причини росіянам закидають «дати закінчення» війни проти України.

Так російські пабліки, зокрема «Кремлевская табакерка» під цікавим кутом подає таку інформацію. Нібито відомій співачці Аллі Пугачевій, яка залишила РФ і оселилася з родиною в Ізраїлі через засудження російської агресії, стало відомо від джерел у відомстві Шойгу, що визначено дати завершення війни. А пабліку злили цю інформацію люди з оточення Примадонни.

Так от, зазначають, що фінал у наступному році. «Якщо встигнемо все, що задумали, то у січні, якщо ні, то в березні-квітні», - цитують джерело у телеграм-каналі.

Нагадаємо, за російським законодавством, росіянам доведеться вчергове «обирати» Путіна 17 березня 2024-го. До того часу в країні, яку визнають терористичною державою, хочуть досягти будь-яких результатів у війні, аби довести населенню, що Путін «живіший за всіх живих, сильніший за всіх…» і отримати рекордний рівень підтримки «любителя бункерів».    

Ситуація на фронті навіть натяку не дає на розвиток такого сценарію. Проте у Москві прагнуть тимчасового перемир’я, яке подадуть як перемогу.

Олег Верлан

20 жовтня, 2023