В Росії «показали» загиблого командувача флотом, у ССО заявили про уточнення інформації

Новини Вінниці / В Росії «показали» загиблого командувача флотом, у ССО заявили про уточнення інформації

Міноборони РФ сьогодні оприлюднило кадри засідання колегії, у якій, як стверджується, брав участь командувач Чорноморського флоту Віктор Соколов. Українські військові наразі уточнюють цю інформацію.

Нагадаємо, раніше у Силах спеціальних операцій ЗСУ повідомляли, що 22 вересня внаслідок ракетного удару по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі було знищено 34 офіцери. Ще 105 людей отримали поранення.

Наявні джерела стверджують, що серед загиблих командувач ЧФ РФ адмірал Соколов. Ба більше, це перший випадок за понад сто років знищення командувача російським флотом під час бойових дій.

Звісно, це вагома іміджева втрата для Москви. Після атаки на штаб росіяни заявили спочатку про одного загиблого, якого потім назвали «зниклим безвісті».

Командування ССО також зазначило, що у руїнах будівлі багато кого досі так і не вдалося ідентифікувати через розрізненість фрагментів тіл.

«Оскільки росіяни терміново були вимушені публікувати відповідь з начебто живим Соколовим - наші підрозділи уточнюють інформацію. Це відбувається в межах процедури зі збору даних щодо результатів проведеної операції», - додали у ССО.