В Росії погрожують «тещі Зеленського». Молода жінка не виключає можливість арешту

Новини Вінниці / В Росії погрожують «тещі Зеленського». Молода жінка не виключає можливість арешту

У Москві живе повна тезка тещі Володимира Зеленського. Але у росіянки інша дата народження. Вона значно молодша. Незважаючи на це, російські медіа опублікували «розслідування» із уточненням, що це нібито московська нерухомість українського президента.

Як пише «Медіазона», москвичку Ольгу Кияшко, яку в РФ записали у родички Зеленського, тепер переслідують дивні люди, які видають себе за журналістів.

Ольга давно знала, що вона повна тезка тещі президента України Володимира Зеленського. При цьому, за словами москвички, у неї не має родичів в Україні.

Після дивного візиту «журналістів» до її будинку москвичка відкрила «Яндекс.Новини» і там серед останніх публікацій виявила схожі нотатки про те, що у родичів президента України «є нерухомість у Росії», а нею виявилося майно Ольги.

Оголошена «тещею Зеленського» молода жінка каже, що тепер побоюється за свою безпеку через людей, які її переслідують.

«Ті, хто їх надіслав, навмисне створюють фейк. Швидше за все, вони добре знають, що я — це не вона, а вона — це не я. Їм просто потрібно зробити якусь картинку», - каже Ольга Кияшко.

Наслідки переслідувань їй складно прогнозувати.

«Я, чесно кажучи, щодо себе вже почала побоюватися, хоч я людина безстрашна. Я ходила на антивоєнні акції, коли вже всіх хапали... По-перше, я боюся тітушок, цих SERBівців якихось, які прийдуть і розпишуть зигами мені тут усе. По-друге, я боюся, що можу стати далі частиною якогось плану, наприклад: «Ось ми тут заарештували тещу Зеленського», розумієте?», - пояснює причину побоювань москвичка.

Олег Верлан

19 квітня, 2022