В Росії назвали цілі для ядерного удару у звичний для себе спосіб. Джонсон попередив, що Британія відповість

Новини Вінниці / В Росії назвали цілі для ядерного удару у звичний для себе спосіб. Джонсон попередив, що Британія відповість

Методи введення війни Росією вже не новина для світу. Спочатку там кажуть, що хтось планує проти них провокацію, а потім саме це роблять. Так от, тамтешні пропагандисти погрожують Україні ядерним ударом у звичний для себе спосіб. Поки лише британський прем’єр Борис Джонсон попередив Москву, що у такому разі його країна «включиться» у війну.

У Росії розпочалась інформаційна підготовка до застосування зброї масового ураження в Україні. У ворожому Міноборони видали фейк про те, що це планують зробити Сполучені Штати Америки «для звинувачення Росії».

Стандартний закид. Згідно з «анонсами» окупантів, під ударом можуть опинитися Харків, Київ, Маріуполь, Слов'янськ або Краматорськ. Заяви російських військових вказують, що триває підготовка до застосування ядерної, хімічної або бактеріологічної зброї у вказаних містах. Деталізацію навели пропагандисти «RT на русском».

«Найімовірнішим сценарієм» військове керівництво окупаційної армії РФ назвало хімічні або ядерні удари по Києву та Харкову. Цей сценарій вони назвали «постановним інцидентом під чужим прапором». Зокрема, судячи з «анонсу» воєнних злочинців із РФ, може йтися про атаки на об'єкти ядерної енергетики.

Також рашисти можуть «приховано» використовувати тактичну ядерну та хімічну зброю в Маріуполі, де в районі комбінату «Азовсталь» українські воїни й досі тримають оборону. Там також перебуває близько тисячі мирних жителів, переважна більшість з яких – жінки та діти.

Звісно, погрози Кремля не залишились не поміченими. Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон кілька днів тому пригрозив Росії ударом у відповідь у разі застосування ядерної зброї. Він упевнений, що Кремль не може продовжувати погрожувати всьому світу.

Про це повідомило азербайджанське видання «HamamTimes». Зазначається, що у разі реальної ядерної загрози уряд Великобританії не проводитиме попередніх консультацій із союзниками, а ухвалить рішення самостійно.

«Росія не повинна забувати, що у нас теж є ядерна зброя. Якщо Путін натисне на ядерну кнопку, то й у нас вийде. Росія не може більше нікому погрожувати. Ми готові до всього. Путінську диктатуру та російський імперіалізм обов'язково поховають», – констатує Джонсон.

Він запевняє, що його країна вступить у війну, якщо Кремль застосує зброю масового знищення.

Про ризик ядерної атаки попереджали також в ЦРУ.

Зазначимо, що погрози застосування ядерної зброї від Путіна лунали неодноразово. Як і «покарати Україну».

Олег Верлан

23 квітня, 2022