В окупованому Токмаку на Запоріжжі партизан підірвав себе разом з двома росіянами

Новини Вінниці / В окупованому Токмаку на Запоріжжі партизан підірвав себе разом з двома росіянами

У тимчасово окупованому Токмаку (Запорізька область) український партизан ціною свого життя підірвав двох російських військових.

Про це повідомляє «РИА Мелітополь».

Після серії вибухів у місті загарбники почали «вираховувати» тих містян, які могли бути корегувальниками. Так вирахували Максима Махринова. Російські війська прийшли до нього зі звинуваченнями у коригуванні вогню ЗСУ по базах окупантів у місті. Український партизан підірвав себе разом з окупантами при виході з під'їзду.

«Максим дійсно партизанив, допомагаючи звільненню рідного міста. Останніми словами Максима були «Слава Україні!»,- йдеться в повідомленні.

Зазначимо, біля окупованого Токмака у Запорізькій області вибухи пролунали зокрема 2 вересня. Інформацію оприлюднено у місцевому Telegram-каналі. Перше повідомлення про вибухи з'явилось у мережі біля 22 години. Свідки кажуть про досить гучні і схожі на детонацію снарядів на складі БК. На відео помітно, як навколо розлітаються палаючі снаряди. Згодом уточнили, що вибухи чутно у напрямку села Лугівка, яке розташоване менш ніж за кілометр на схід від Токмака.

У Telegram-каналі «Запоріжжя Інфо» повідомили про пожежі на складах боєприпасів також поблизу Новомихайлівки (за 24 км на схід від Токмака) і Михайлівки (за 38 км на захід від Токмака).

Олег Верлан

3 вересня, 2022