В окупованому Енергодарі повалили флагшток із «червоною ганчіркою» окупантів та спалили її

Новини Вінниці / В окупованому Енергодарі повалили флагшток із «червоною ганчіркою» окупантів та спалили її

В Енергодарі Запорізької області після тривалих акцій протесту містян, 22 березня росіяни завели близько 600 «омонівців» і відому терористку Юлію Чичеріну, яка, кажуть, ще й співає. Саме ця жінка демонстративно зняла з флагштока український прапор і повісила червоний. Але висів він лише не довго. У мережі є відео, як енергодарці повалили флагшток із «червоною ганчіркою» окупантів та спалили її.

Проукраїнський активіст виклав у мережу запис з місця подій. Про це сьогодні повідомили на офіційному Telegram-каналі НАЕК «Енергоатом». Місто продовжує боротися із гнітом Кремля.

«Енергодарці не збираються приймати рашистський режим та жити під гнітом», – йдеться в дописі.

Чи знову повернеться фанатка путінських ідей Чичеріна? Поки що у російських мережах ширять відео, яке вже є історією, тобто «момент слави» з червоною ганчіркою.

Нагадаємо, Чичеріна давно внесена в базу «Миротворець» як російська терористка, яка підтримує війну проти України в усіх її проявах.

Нагадаємо, в ніч на 4 березня російські військові штурмом захопили Запорізьку АЕС. Під час захоплення загинули троє нацгвардійців, ще двоє були поранені. Саме місто чинило опір як зі зброєю, так і без неї. Кілька днів тому окупанти викрали першого заступника мера Енергодара Івана Самойдюка.

Новини Вінниці / В окупованому Енергодарі повалили флагшток із «червоною ганчіркою» окупантів та спалили їїНовини Вінниці / В окупованому Енергодарі повалили флагшток із «червоною ганчіркою» окупантів та спалили їїНовини Вінниці / В окупованому Енергодарі повалили флагшток із «червоною ганчіркою» окупантів та спалили її
Олег Верлан

23 березня, 2022