В одному з районів Вінниччини всіх, хто повернувся з-за кордону, взяли на контроль. Чи виправдали себе такі заходи?

Новини Вінниці / В одному з районів Вінниччини всіх, хто повернувся з-за кордону, взяли на контроль. Чи виправдали себе такі заходи?

В Бершадському районі, що на Вінниччині з початку запровадження карантину на контроль взято більше двох сотень людей «з групи ризику». Дотриманням режиму самоізоляції особами, які повернулись з-за кордону, в районі здійснює мобільна група. Також проводять заходи в  закладах торгівлі цього району Вінницької області.

В Бершадському районі, що на Вінниччині, з початку запровадження карантину на контроль взято більше двох сотень людей «з групи ризику». Дотримання режиму самоізоляції особами, які повернулись з-за кордону, в районі здійснює мобільна група. Також проводять заходи в закладах торгівліцього району Вінницької області.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«З початку запровадження карантину в районі взято на контроль 265 осіб, що прибули з країн, де зафіксовані випадки захворюваності на COVID-19, з них – 95 знаходяться на режимі самоізоляції, а у 157 осіб такий термін завершився.

Контроль за дотриманням карантинних заходів здійснюється мобільними групами у складі представників Бершадського відділу поліції та працівників Бершадського міжрайонного управління Головного Управління Держпродспоживслужби. Мобільними робочими групами здійснено 147 відвідувань закладів торгівельної мережі району на предмет дотримання обмежувальних карантинних заходів, працівниками поліції здійснено 536 перевірок осіб на дотримання режиму самоізоляції. За порушення правил карантину складено 13 протоколів.  Мобільні робочі групи працюють постійно», - йдеться в  інформації.

З огляду на те, що на 10 квітня жодного випадку захворювання на  COVID-19 не виявлено, ці заходи виявились доволі дієвими.

Марина Карабай

11 квітня, 2020