В Одеській області затримали заступника голови ОВА Ігоря Ткачука: у ЗМІ спочатку переплутали світлини одесита та вінничанина

Новини Вінниці / В Одеській області затримали заступника голови ОВА Ігоря Ткачука: у ЗМІ спочатку переплутали світлини одесита та вінничанина

У понеділок, 6 березня, співробітники Служби безпеки України затримали заступника голови Одеської ОВА Ігоря Ткачука. Наразі проводяться слідчі дії.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко в Telegram.

«Сьогодні СБУ в Одеській області було затримано заступника голови ОВА Ткачука І.М., наразі ідуть слідчі дії. Всі подробиці щодо суті справи будуть доведені пізніше», - написав він.

Попри те, що на сайті облдержадміністрації міститься фото І.Ткачука, заступника голови, у ЗМІ та багатьох телеграм-каналах спочатку додали до публікацій фотографію вінничанина Ігоря Ткачука, який свого часу теж працював на керівних посадах у портовій галузі в Одесі, а донедавна депутата Вінницької міськради. Більш того, затриманий – Миколайович, а «вінницький» - Віталійович.

Помилку чи плутанину потім виправили…

Зазначимо, Ігор Ткачук - заступник голови Одеської ОВА з жовтня 2022 року. Має стаж роботи на держслужбі 15 років, депутат Одеської районної ради VIII скликання від партії «За майбутнє».

З лютого 2022 року виконував обов’язки заступника директора державного підприємства «Морський торговельний порт «Чорноморськ» з загальних питань. З 2018 по 2019 був керівником апарату Одеської обласної державної адміністрації.

Олег Верлан

6 березня, 2023