В гаражі у Вінниці знайшли тіло жінки з численними ножевими пораненнями. До смерті причетним вважають співмешканця-рецидивіста

Новини Вінниці / В гаражі у Вінниці знайшли тіло жінки з численними ножевими пораненнями. До смерті причетним вважають співмешканця-рецидивіста

Вінницькі правоохоронці затримали раніше судимого зловмисника, який наніс смертельні ушкодження своїй 33-річній співмешканці. Знаряддям вбивства став кухонний ніж.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 11 листопада у гаражному приміщенні було знайдено тіло жінки.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що ножові поранення вінничанка отримала під час побутового конфлікту з 58-річним співмешканцем. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, він кухонним ножем завдав удари у ділянки черевної порожнини. І удари виявились смертельними.

Раніше вінничанин був засудженим за особливо тяжкий злочин жителя.

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Макс Мельник

14 листопада, 2023