Урок безпеки для дітей: рятувальники навчили ліцеїстів правилам безпечного відпочинку біля водойм

Новини Вінниці / Урок безпеки для дітей: рятувальники навчили ліцеїстів правилам безпечного відпочинку біля водойм

Сьогодні, 23 лютого, на базі класу безпеки Сутиського ліцею відбувся цікавий та корисний захід для дітей - Урок безпеки. Захід був присвячений правилам безпечного відпочинку поблизу водойм.

Рятувальники ДСНС розгорнули локацію фахівців групи водолазно-рятувальних робіт, де продемонстрували спорядження, що використовується у своїй роботі. Діти отримали можливість ознайомитися з цим спеціальним обладнанням та дізнатися, як воно використовується у рятувальних операціях.

Крім того, ліцеїсти вчилися правильному алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Фахівці надали корисні поради та вказівки щодо поведінки у таких ситуаціях, наголосивши на важливості безпечного поводження зі знайденими предметами.

На завершення заходу, рятувальники провели для учнів вікторину, під час якої перевірили їхні знання з питань безпеки. Діти отримали можливість виявити свої знання та навички в цікавій та змістовній формі.

Захід завершився закликом рятувальників берегти своє життя та життя оточуючих, а у разі надзвичайної ситуації негайно телефонувати за номером "101". Така ініціатива спрямована на підвищення рівня безпеки серед молодого покоління та навчання дітей важливим навичкам у разі надзвичайних ситуацій.

Михайло Білик

23 лютого, 2024