Унаслідок ДТП на Вінниччини загинуло двоє людей, а третього госпіталізовано

Новини Вінниці / Унаслідок ДТП на Вінниччини загинуло двоє людей, а третього госпіталізовано

Вдень 19 серпня неподалік селища Кирнасівка Тульчинського району сталася ДТП, унаслідок якої загинуло двоє людей. Ще один чоловік доставлений у лікарню.

Вдень 19 серпня неподалік селища Кирнасівка Тульчинського району сталася ДТП, унаслідок якої загинуло двоє людей. Ще один чоловік доставлений у лікарню.  

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 15.20 на автодорозі Шпиків – Тульчин – Тростянець – Бершадь.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля «ВАЗ 2101» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем Chevrolet Lacetti.

Травми, отримані водієм «ВАЗа», виявились несумісними з життям. Чоловік загинув на місці події. 79-річна пасажирка Chevrolet Lacetti померла під час надання медичної допомоги у кареті швидкої допомоги. Водій цієї автівки з політравмою госпіталізований у лікарню. 

Усі учасники ДТП – місцеві жителі.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб), в рамках якого призначено ряд експертиз для встановлення обставин та причин автопригоди. 

Новини Вінниці / Унаслідок ДТП на Вінниччини загинуло двоє людей, а третього госпіталізованоНовини Вінниці / Унаслідок ДТП на Вінниччини загинуло двоє людей, а третього госпіталізованоНовини Вінниці / Унаслідок ДТП на Вінниччини загинуло двоє людей, а третього госпіталізованоНовини Вінниці / Унаслідок ДТП на Вінниччини загинуло двоє людей, а третього госпіталізовано
Макс Мельник

20 серпня, 2021