Українські воїни дроном передали пляшку води жінці з дітьми, які залишились на даху в Олешках

Новини Вінниці / Українські воїни дроном передали пляшку води жінці з дітьми, які залишились на даху в Олешках

Окуповане з певших часів війни місто Олешки Херсонської області затоплено майже повністю. Росіяни не евакуюють цивільних. Так, російськомовних, яких вони начебто хотіли «звільнювати». Кадри того, як мати двох дітей та її син благають про порятунок з даху свого будинку, облетять весь світ. Українські військові дроном за кілометри від позицій ЗСУ змогли передати родині пляшку води.

Якщо вчора російські пропагандисти, «воєнкори» та всілякі експерти намагались нашвидкуруч перекласти провину за підрив Каховської ГЕС на українських військових, то тепер навіть вони намагаються тему «заговорити». Як і те, що вони в Україні людей рятують.  

Людей з деокупованих територій, що на човнах намагаються переплести Дніпро, щоб врятувати родичів на лівому березі у кращому випадку росіяни не пропускають, а частіше всього стріляють. Адже вважають їх «українськими диверсантами».

Від учора під водою опинились Олешки. Бійці 406 бригади ЗСУ оприлюднили декілька відео. Жінка з дітьми опинилась у пастці та перебуває у пастці.

На іншому відео її син вітає український «Мавік».

На третьому відео українські військові передають пляшку питної води.

 

Олег Верлан

7 червня, 2023