«Учениця Віцина» непомітно «прибрала» гроші квартиранта: На Вінниччині молоду жінку підозрюють у крадіжці за сценарієм «Самогонників»

Новини Вінниці / «Учениця Віцина» непомітно «прибрала» гроші квартиранта: На Вінниччині молоду жінку підозрюють у крадіжці за сценарієм «Самогонників»

У селі Іванів Вінницької області 26-річна місцева жителька своєчасно згадала фільм «Самогонники» Л.Гайдая. Ба більше, вона навіть «повторила» трюк персонажа Георгія Віцина з грішми, коли він непомітно наступив на банкноту. Однак, учениці відомого актора менше пощастило. Попри випитий самогон жінку «попалили».

Як повідомляють у поліції Вінницької області, 12 липня затримано 26-річну зловмисницю.

«До поліції з повідомленням про крадіжку звернувся 30-річний житель Гайсинського району. Чоловік розповів, що після гостювання в одному із будинків села Іванів, з його барсетки зникли 300 євро», - вказують правоохоронці.

Як з’ясувалось, коли потерпілий давав гроші господині для купівлі чергової пляшки алкоголю, у нього 300 євро випали на підлогу. Жінка скористалась нагодою та наступила на купюри, а потім забрала їх собі. Порушниця обміняла їх на гривні та витратила на власні потреби.

Сюжет майже за кінострічкою, популярної з середини ХХ сторіччя. Тоді повернути гроші від «Труса» вимагали його друзі по пляшці. З «ученицею Віцина» ситуація складніша. Адже за цим фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За вчинення злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Макс Мельник

13 липня, 2023