Учасниці «Mrs. Ukraine World 2018» провели благодійний аукціон, на якому найдорожчим лотом стала авторська сукня вінничанки

Новини Вінниці / Учасниці «Mrs. Ukraine World 2018» провели благодійний аукціон, на якому найдорожчим лотом стала авторська сукня вінничанки

В Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу «Mrs. Ukraine World 2018». Участь у ньому взяли 16 представниць із різних міст України. Серед них і вінничанка Світлана Реп’ях, переможниця проекту «Місіс Вінниця 2018». Фіналістки - це успішні, соціально реалізовані молоді жінки, які досягли успіхів у бізнесі, мистецтві, громадській діяльності.

В Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу «Mrs. Ukraine World 2018». Участь у ньому взяли 16 представниць із різних міст України. Серед них і вінничанка Світлана Реп’ях, переможниця проекту «Місіс Вінниця 2018». Фіналістки - це успішні, соціально реалізовані молоді жінки, які досягли успіхів у бізнесі, мистецтві, громадській діяльності.

Учасниці Всеукраїнського конкурсу краси провели благодійний аукціон під час, якого збирали кошти для дітей з Пугачовського психоневрологічного інтернату. Серед представлених лотів були предмети мистецтва, оригінальні hand-made речі, дизайнерські та ювелірні вироби.

До речі, найбільше грошей, а саме 7000 грн, за свій лот вдалося виручити учасниці з Вінниці Світлані Реп'ях, яка представила авторську сукню з ручною вишивкою. Загалом під час благодійного аукціону вдалося зібрати 60 тисяч гривень. А вінничанка здобула титул «Mrs.Charity».

Переможницею конкурсу «Mrs. Ukraine World 2018» стала Маргарита Полякова, яка представить Україну в січні 2019 року на конкурсі в Китаї.

За результатами фіналу Світана Реп’ях із Вінниці була удостоєна титулу «Mrs.Businesslady». Вона отримала ексклюзивну корону та сертифікат на подорож до Парижу від партнерів конкурсу.

Нагадаємо, що «Mrs.Ukraine World 2018» є офіційним національним варіантом Всесвітньо відомого конкурсу «Mrs.World».

Фото надано оргкомітетом конкурсу. 

 

Саша Григоровська

25 вересня, 2018