У Жмеринці відкрили фронт-офіс поліції з системою відеомоніторингу

Новини Вінниці / У Жмеринці відкрили фронт-офіс поліції з системою відеомоніторингу

У Жмеринці на Вінниччині в поліції пишаються оновленим фронт-офісом комунікації з громадянами. Він орієнтований на оперативне та результативне надання поліцейських послуг в комфортних для громадян умовах.

У Жмеринці на Вінниччині в поліції пишаються оновленим фронт-офісом комунікації з громадянами. Він орієнтований на оперативне та результативне  надання поліцейських послуг в комфортних для громадян умовах. 

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 30 березня його проінспектував начальник обласного главку Іван Іщенко.

У приміщенні нового офісу відвідувачі можуть отримати консультації, написати звернення, дізнатися про результати розгляду своїх заяв та повідомлень, залишити відгук про роботу поліції. Зазначається, що поліцейські фронт-офіси є новою моделлю первинної комунікації із громадянами у відділах та управліннях поліції. Іван Іщенко впевнений, що таке нововведення покращить якість обслуговування громадян.

Разом з тим у відділі поліції запрацювала система відеомоніторингу «Custody Records». Це одночасно і сприятиме попередженню неналежної поведінки поліцейських щодо затриманих чи відвідувачів підрозділів поліції, і водночас захистить і самих правоохоронців від можливих провокацій та безпідставних звинувачень.

Наразі система відеофіксації «Custody Records» працює у п’яти територіальних підрозділах поліції та ізоляторі тимчасового тримання затриманих.

У районному підрозділі поліції також оновлено кімнату прийому громадян з усїю необхідною для відвідувачів інформацією, кімнату тимчасово затриманих та доставлених осіб.

Макс Мельник

31 березня, 2021