У Жмеринці на Вінниччині погрожували правоохоронцям, які документували крадіжку пального

Новини Вінниці / У Жмеринці на Вінниччині погрожували правоохоронцям, які документували крадіжку пального

На Вінниччині поліція розслідує погрози правоохоронцям, які документували крадіжку пального з території локомотивного депо станції Жмеринка.

На Вінниччині поліція розслідує погрози правоохоронцям, які документували крадіжку пального з території локомотивного депо станції Жмеринка.

22 січня Жмеринським відділом поліції спільно з працівниками робітничого підрозділу з майнової безпеки ГУ воєнізованої охорони було викрито чергове розкрадання дизельного пального з території виробничого підрозділу локомотивного ДЕПО станції Жмеринка.

Під час документування цього кримінального правопорушення було вилучено речові докази та затримано підозрюваних осіб.

Водночас, як зазначають у поліції, «одна з присутніх осіб втрутилася в діяльність слідчо-оперативної групи поліції та погрожувала правоохоронцям». Того ж дня за цим фактом поліцейськими було розпочато кримінальне провадження.

У відділі комунікації поліції області зазначають, що «чоловік перешкоджав поліцейським виконувати службові обов’язки, висловлювався нецензурною лайкою, погрожував застосувати фізичну силу до поліцейських».

Такі дії кваліфікували за ознаками ч.1 ст.345 КК України (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Підозрюваному загрожує позбавлення волі терміном до трьох років. Наразі триває слідство.