У вівторок на вінницькому Парижі знову буде "Майдан"

Новини Вінниці / У вівторок на вінницькому Парижі знову буде "Майдан"

У вівторок, 21 листопада в Україні відзначатимуть День Гідності та Свободи та четверту річницю початку Євромайдану. У Вінниці цього дня на майдані Небесної Сотні зроблять реконструкцію подій чотирьохрічної давнини. Зокрема буде встановлено намет, горітимуть дрова у діжках, біля яких можна буде зігрітися, та організатори пригощатимуть бутербродами. Про це NaПарижі розповів один із організаторів заходів. учасник Революції Гідності Микола Кондратюк.

У вівторок, 21 листопада в Україні відзначатимуть День Гідності та Свободи та четверту річницю початку Євромайдану. У Вінниці цього дня на майдані Небесної Сотні зроблять реконструкцію подій  чотирьохрічної давнини. Зокрема буде встановлено намет, горітимуть дрова у діжах, біля яких можна буде зігрітися, та організатори пригощатимуть бутербродами. Про це NaПарижі розповів один із організаторів заходів. учасник Революції Гідності Микола Кондратюк.

 "З 12 години буде встановлено намет на майдані Небесної сотні, який був три роки тому, лунатиме музика, як і тоді читатимуть вірші. Демонструватимуться світлини, на яких закарбовано події тих часів. А вже о 17 годині на площі відбудеться мітинг-реквієм в пам’ять про загиблих. Після цього можна буде поспілкуватися із активістами Євромайдану у Києві", - розповів Микола Кондратюк.

Катерина Горбатюк

 

Саша Григоровська

17 листопада, 2017