У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)

У Вінниці у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону 4 вересня відбулося урочисте відкриття відділення лікарсько-льотної експертизи клініки. До повноцінної роботи відділення приступить уже з понеділка - сюди приїжджатимуть військові льотчики з усієї України. Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ.

У Вінниці у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону 4 вересня відбулося урочисте відкриття відділення лікарсько-льотної експертизи клініки. До повноцінної роботи відділення приступить уже з понеділка - сюди приїжджатимуть військові льотчики з усієї України. Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ.

У палатах є все для комфортного відпочинку: телевізор, кондиціонер, санвузол.

За словами начальника відділення підполковника Юрія Симинюка, комфорт та відпочинок пілота – надзвичайно важливий фактор для проведення якісної діагностики:

"До польотів в авіаційних бригадах допускають лише після 8-годинного відпочинку, так і ми відмовимо у проведенні висотних досліджень у барокамері, якщо льотчик добре не відпочив. Клініка авіаційної медицини є унікальною на території України. Тут проходить комісію льотний склад з усієї державної авіації України. Йдеться про пілотів ДСНС, МВС, Національної гвардії, Державної прикордонної служби і, звісно, Збройних Сил України", - зазначив Ю.Симинюк.

Освятив нове відділення митрополит Вінницький і Барський Симеон. А першим льотну комісію у новому закладі пройшов командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-полковник Сергій Дроздов.

Фото Командування МС ЗСУ та Командування ПС ЗСУ

Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінницькому військовому шпиталі відкрили нове відділення лікарсько-льотної експертизи (ФОТО)